Amager

Hellerup

På den anden side af Langebro ligger Amager. Amager er et stort område med meget at byde på med alt fra gode indkøbsmuligheder, madoplevelser til spændende aktiviteter for alle aldersgrupper.

På Amager er du tæt på både natur, vand og Indre By, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for både unge og familier.

Læs med her om de mange attraktive fordele ved at bo på Amager.

amagerbrogade

Hvor ligger Amager?

Amager er en ø i Øresund beliggende lige på den anden side af Langebro, og består af områder såsom Amager Øst, Amager Vest, Islands Brygge og Ørestad. Rent administrativt er Amager delt mellem Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune.

Amager byder på gode transportmuligheder i form af buslinjer og metrolinjerne M1 og M2, så til trods for afstanden er Amager tæt forbundet til de andre bydele med den offentlige transport.

Amager er et stort område på hele 96,29 km². Der bor 216.262 mennesker på Amager, hvilket også gør det til den tættest befolkede ø i hele Danmark.

amager

Hvad er Amager kendt for?

Amager er et stort område, og er tæt på både natur, vand og Indre by. Derudover byder Amager på mange spændende oplevelser for både unge, ældre og familier, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo.

På Amager finder du gode shopping- og indkøbsmuligheder, museer, biografer, caféer og restauranter. Der er heller ikke langt til Refshaleøen, der i sig selv byder på fantastiske madoplevelser, kunst og sportsaktiviteter.

Trænger du til et afbræk fra bylivet, byder Amager også på skønne og store naturområder som Amager Fælled og Kalvebod Fælled, hvor du kan gå lange hyggelige ture i de idylliske omgivelser. Der er også gode bademuligheder ved Amager Strandpark eller Havnebadet ved Islands Brygge, som er særligt skønt om sommeren.

Der er derfor altid noget at foretage sig på Amager uanset alder og temperament.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.