Nørrebro

Nørrebro property

Tæt på Københavns centrum og lige syd for Østerbro finder du Nørrebro, som er et af de mest mangfoldig og multikulturelle områder i hele København. Nørrebros historie var før i tiden præget af arbejderklassen og slidte områder, hvilket ligger langt fra de flestes opfattelse af Nørrebro i dag.

I dag er Nørrebro blevet et livligt, moderne og samtidig hyggeligt område at bo i. På Nørrebro er der plads til alle, og specielt studerende og unge mennesker holder meget af dette område.

Læs med her om de mange attraktive fordele ved at bo på Nørrebro.

eboulevard-36

Hvem bor på Nørrebro?

Nørrebro er kendt som værende et af de mest mangfoldige og multikulturelle områder i Købehavn. Til trods for sin størrelse på 4,1 km² er Nørrebro den bydel i København med flest beboere. Der er mere end 80.500 indbyggere på Nørrebro, hvilket svarer til omtrent 19.650 personer per km².

Særligt studerende og unge mennesker holder af dette område, men du vil også ofte støde på familier på spadsereture gennem Assistents Kirkegården.

nørrebrogade

Hvad er Nørrebro kendt for?

Nørrebro er kendt for at være nok det mest mangfoldige og multikulturelle område af København. Det er en spændende bydel med mange gode aktiviteter at tage sig til.

Nørrebro byder på gode shoppingmuligheder med mange små selvstændige butikker og specialbutikker. Du finder også mange lækre caféer og restauranter, som serverer mad fra alle verdenshjørner. Nørrebro byder derudover også et fantastisk natteliv med mange hyggelige barer, hvilket tiltrækker særligt mange unge mennesker.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.