Østerbro

Østerbro property

I den Nordøstlige del af København finder du Østerbro, som også grænser op til Nørrebro. Østerbro er et meget attraktivt sted at bo med sine brede boulevarder, grønne arealer, lækre spisesteder og gode shoppingmuligheder. 

Østerbro hører til en af de finere bydele af København. Ved Indre Østerbro finder du mange unge samt familier, hvortil Ydre Østerbro er præget af flere ældre generationer. 

Læs med her om de mange attraktive fordele ved at bo på Østerbro.

malmøgade

Hvad er Østerbro kendt for?

Østerbro er kendt som en af de finere bydele i København. På trods af sin status som eksklusiv og luksuriøs, er Østerbro også et område, hvor du finder mange familier med børn eller hunde, som gerne vil udnytte de mange grønne åndehuller og fine legepladser.

På Østerbro er der nemlig rig mulighed for lange spadsereture i Fælledparken, langs søerne, Langelinie eller Østerbros mange fine boulevarder. Der er også mulighed for at slentre langs Østerbrogade og nyde de mange gode shoppingmuligheder.

Der er også rig mulighed for en god madoplevelse på en af Østerbros mange hyggelige caféer og restauranter.

Transportmulighederne er også gode på Østerbro med både bus, tog og metro, så du hurtigt kan komme ind til de andre bydele af København såsom Vesterbro, Nørrebro og Indre by.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

klostergården
østerbrogade

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.