Vesterbro

Vesterbro property

I gåafstand fra Københavns centrum finder du det livlige Vesterbro, som byder på alt fra grønne områder, et forfriskende havnebad, gode shoppingmuligheder, lækre madoplevelser og et pulserende natteliv. 

Man er begyndt at se et stigende antal børnefamilier på Vesterbro, men området er særligt beboet af mange unge. 

Læs med her om de mange attraktive fordele ved at bo på Vesterbro.

trojborggade

Hvad er Vesterbro kendt for?

Vesterbro var engang kendt som det danske ‘red light district’, men gennem årene er Vesterbro historie blevet omskrevet. Idag er det et utroligt populært og attraktivt område af København at bo i. Der er alt fra hyggelige grønne arealer, gode shoppingmuligheder, lækre caféer og restauranter, og hvor der aldrig er langt til den næste sjove oplevelse.

På Vesterbro er der også et pulserende natteliv med mange barer og klubber, hvilket har tiltrukket mange unge til området. Særligt Kødbyen er et populært og kreativt byområde, som tiltrækker mange unge i weekenderne med dets pulserende natteliv. Ligesom Kødbyen er Flæsketorvet også et populært sted for restaurantbesøg og natteliv.

Der er dog også rig mulighed for nogle mere rolige stunder på Vesterbro med hyggelige spadsereture i en af de mange grønne områder som eksempelvis Enghaveparken, Sønder Boulevard eller Skydebanehaven.

Transportmuligheder er også særdeles gode med både bus, tog og metrolinjen M3, som hurtigt kan tage dig til Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg og Indre by. Ellers ligger Vesterbro også lige i gåafstand til Københavns centrum.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

vesterbro
dannebroggade 5

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.