Frederiksberg

Frederiksberg property

Frederiksberg er et idyllisk og historisk område af København, som består af en kombination af grønne områder med store haver, arkitektur og mange gode indkøbsmuligheder.

Det er et attraktivt sted at bo, da det er et hyggeligt og relativt stille område af København, men som samtidigt er tæt på det pulserende liv i Indre by. Der er en klassisk atmosfære på Frederiksberg, som er udviklet gennem generationer, og det er svært ikke at blive smittet af den, hvis man vælger Frederiksberg som sit hjem.

Læs med her om de mange attraktive fordele ved at bo på Frederiksberg.

frederiksberg

Hvem bor på Frederiksberg?

Frederiksberg har et areal på 8,7 km², og er med sine mere end 103.600 indbyggere den tættest befolkede kommune i Danmark.

På Frederiksberg finder du mange gode skoler, hvilket har tiltrukket mange børnefamilier til området. Samtidig finder du også Copenhagen Business School og KU-Science, som har bringer mange unge studerende til i hverdagen.

Uanset om du er studerende eller en børnefamilie, vil du nyde godt at de mange gode transportmuligheder på Frederiksberg. Der er mange bus- og metrolinjer såsom M1, M2 og M3, så du nemt kan komme rundt til resten af København.

frederiksberg have

Hvad er Frederiksberg kendt for?

Frederiksberg er et utroligt smukt og idyllisk område af København. Området byder på mange gode shopping- og indkøbsmuligheder blandt andet i form af Frederiksberg Center, som har over 90 forskellige butikker. På Frederiksberg finder du også hyggelige caféer, restauranter og øl-barer.

Derudover finder du også mange spændende seværdigheder på Frederiksberg i form af blandt andet museer, store grønne arealer og flotte arkitektoniske bygninger. Her er særligt Carlsberg Byen kendt for sin flotte arkitektur.

Af grønne områder er der Frederiksberg Have, Søndermarken og universitetshaverne ved KU-Science, hvor du kan få et lille afbræk fra bylivet. Der er også mange legepladser at finde rundt omkring på Frederiksberg, så du nemt kan underholde de små i familien. Ellers er der Zoologisk Have – lige ved siden af Frederiksberg Have.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.