Valby

bjerreg

I udkanten af København finder du Valby. I denne bydel finder du store grønne områder, shoppingmuligheder og caféliv. Valby er midt i en rivende udvikling, hvilket har gjort det til et attraktivt sted at flytte til.

I Valby finder du både unge såvel som børnefamilier. Det er typisk billigere at bo i Valby end mange af de andre bydele af København, hvilket tiltrækker mange til området. Samtidig er der gode transportmuligheder med både bus, tog eller M4 metroen ved Sydhavn, så du nemt kan komme hurtigt ind til centrum.

Læs om de mange attraktive fordele ved at bo i Valby.

 

Hvor ligger Valby?

Valby er en del af Københavns Kommune. Bydelen ligger i udkanten af København, men med dets gode transportmuligheder med både bus, tog eller M4 metroen ved Sydhavn, kan du nemt komme hurtigt ind til centrum.

Valby grænser også op til bydelene Frederiksberg og Vesterbro/Kongens Enghave.

antoinettevej 3

Hvad er Valby kendt for?

Valby er en bydel i rivende udvikling, hvor særligt caféliv og gode shoppingmuligheder florerer. Der er også rig mulighed for lange hyggelige spadsereture i grønne områder. Her finder du blandt andet Valbyparken, hvor Danmarks største naturlegeplads ligger, hvilket gør parken til et populært sted for familier.

Valby danner også rammerne for Nordisk Films studier, og mange af gaderne i Valby er blevet brugt som kulisser i mange klassiske danske film.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.