Hellerup

hellerup 2

Nord for København finder du Hellerup. Hellerup er et smukt og charmerende område, som huser en blanding af specialbutikker, museer, caféer, restauranter samt store grønne arealer og strandområder.

Hellerup er særligt beboet af mange familier og ældre generationer. Det er et meget attraktivt sted at bo, da det både er tæt på skønne naturområder og strand, samtidig med at der er en kort afstand til den indre del af København.

Læs om de mange attraktive fordele ved at bo i Hellerup.

hellerup

Hvad er Hellerup kendt for?

Hellerup er et meget attraktivt sted at bo. Til trods for at Hellerup grænser op til Østerbro og ligger tæt på Indre by, er det en meget stille forstad, hvor der er meget fredeligt og ro på gaderne. Der findes også mange gode skoler i Hellerup, hvilket har gjort området et populært sted for familier at bo. 

Hellerup er kendt for at være et af de finere områder i Danmark med mange villaveje. Det er blandt andet også i dette område, at du finder Danmarks dyreste bolig.

I Hellerup finder du mange store grønne parker, haver, havneområder og strande, hvor der er rig mulighed for lange og hyggelige spadsereture.

Der er også Strandvejen, som kan siges at være Hellerups pulserende hovedåre, hvor der er mange gode shoppingmuligheder samt lækre caféer og restauranter at finde.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.