Kenneth Ohlendorff er udnævnt til COO

København, den 10. november 2019

 

Vi fortsætter med at styrke ledelsen og organisationen, og som en del af det er Kenneth Ohlendorff udnævnt til COO og medlem af direktionen med tiltrædelse fra den 1. oktober.

Kenneth Ohlendorff, 54, kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Jeudan Servicepartner A/S, og har tidligere været ansat i nordiske og europæiske vicepræsidentstillinger og som Country Manager hos Regus, der er verdens største udbyder af fleksible kontorløsninger. Derudover har han grundlagt og administreret kontorhotellet FirstClients, som blev erhvervet af Regus, samt det Storkøbenhavns-fokuserede ejendomsinvesteringsselskab
Navijo Holding. Han har desuden tjent som medlem af Dansk Industris udvalg for byggepolitik.

I 360 North vil Kenneth Ohlendorff trække på sin stærke erfaring med opbygning af kundefokuserede servicevirksomheder med fremragende kundeloyalitet og anmeldelser, samt hans indsigt og lederbaggrund inden for ejendomsmarkedet.

Lars Pærregaard, administrerende direktør, 360 North:
”Kenneth bringer et væld af uvurderlig operationel erfaring til vores management team og organisation, og bidrager hermed til vores ambition om at opbygge en endnu stærkere og mere serviceorienteret virksomhed. Denne udnævnelse er endnu et bevis på vores langsigtede forpligtelse over for vores lejere og det københavnske boligmarked, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde i de kommende år.”

 

Yderligere oplysninger:
Jean Ahlefeldt-Laurvig
Head of ESG & Public Affairs
Mobil: 51 88 89 65
Mail: jah@kereby.dk