Kereby gennemfører succesfuldt refinansiering af sin danske ejendomsportefølje

København, den 3. november 2023

 

Grundstenen i refinansieringspakken udgøres af realkreditlån fra danske institutter

 

Blackstone-porteføljeselskabet Kereby meddeler i dag, at selskabet har sikret sig en 5-årig refinansiering af hele sin danske ejendomsportefølje. Refinansieringspakken på i alt 6,8 mia. kr. udgøres af lån fra danske institutter og yderligere kapital, herunder fra Macquarie Capital og Viga Real Estate.

 

”Vi er begejstrede over at kunne meddele den vellykkede refinansiering af Kerebys ejendomsportefølje, hvilket yderligere styrker vores finansielle fundament og vores engagement på det danske marked. Vi er stolte af at samarbejde med betroede danske realkreditinstitutter til gavn for vores kunder, vores medarbejdere og vores investorer,” udtaler CEO i Kereby, Lars Pærregaard.

 

Siden etableringen har Kereby arbejdet på at opbygge et dansk full-service ejendomsselskab og investeret betydelige beløb i at forbedre sine ejendomme og kundeservice. Forbedringerne har ikke kun understøttet stigende tilfredshed blandt lejerne, men også medvirket til at implementere Kerebys indsats inden for ESG, miljø-, social- og ledelsesansvar.

 

Selskabets høje bolig-belægningsprocent på 99,5% afspejler Kerebys ambition om at levere ejendomme af høj kvalitet og positive lejeroplevelser. Gennemførelsen af en refinansiering på 6,8 mia. kr. – med 4,4 mia. kr. finansieret lokalt af velrenommerede danske finansielle institutioner – styrker yderligere Kerebys engagement på det danske ejendomsmarked.

 

For yderligere oplysninger:
Head of ESG & Public Affairs
Jean Ahlefeldt-Laurvig
Jah@kereby.dk
+4551888965