Lars Pærregaard bliver CEO for Blackstones investeringer i danske boligejendomme

København, den 12. juni 2019

 

Blackstone har i dag offentliggjort udnævnelsen af Lars Pærregaard til CEO for 360 North, der varetager koncernens investeringer i danske ejendomme. Udnævnelsen sker i forlængelse af, at ejendomsfonde under Blackstones forvaltning erhvervede 360 North i maj. Lars Pærregaard har hidtil været Investment Director i den danske virksomhed.

Lars Pærregaard siger: ”Jeg ser frem til at lede 360 Norths indsats for at levere den højeste servicekvalitet for vores beboere, mens vi fortsætter med at investere i porteføljen og skabe jobs. Der vil særligt være fokus på at renovere boliger, vedligeholde bygningerne, styrke bæredygtigheden og bidrage til at afhjælpe boligmanglen i København ved at tilføje flere boligenheder i markedet.”

James Seppala, Head of European Real Estate i Blackstone, siger: ”Sammen med Lars og den øvrige ledelse vil vi bygge videre på den gode drift i 360 North, hvor beboerne og det omkringliggende samfund er udgangspunktet for alle vores aktiviteter. Vi er meget tilfredse med, at Lars har takket ja til at lede virksomheden.”

Om Blackstone Real Estate
Blackstone er en globalt førende ejendomsinvestor. Blackstones ejendomsforretning blev grundlagt i 1991 og har ca. 140 mia. USD under forvaltning. Blackstones ejendomsportefølje omfatter områderne hotel, kontor, detail, industri og bolig i USA, Europa, Asien og Latinamerika. Blackstones ejendomsforretning driver også en førende ejendomsfinansieringsplatform og forvalter børsnoterede Blackstone Mortgage Trust.

 

Yderligere oplysninger:
Jean Ahlefeldt-Laurvig
Head of ESG & Public Affairs
Mobil: 51 88 89 65
Mail: jah@kereby.dk