Vi har udnævnt Ole Markussen til CFO

København, den 16. november 2019

 

Vi har styrket ledelsen med ansættelsen af Ole Markussen som CFO og medlem af direktionen med tiltrædelse den 1. september 2019.

Ole Markussen (52) er en erfaren CFO, der bidrager med indsigt i ejendomsbranchen og en stærk ledelsesmæssig baggrund. Han har tidligere været CFO i Danmarks største ejendomsforvalter, DEAS, den globale sikkerhedskoncern G4S’ danske virksomhed og lægemiddelgrossisten Nomeco.

Han begyndte sin karriere i revisions- og rådgivningsvirksomheden PwC, er statsautoriseret revisor og uddannet cand.merc.aud. fra Aalborg Universitet.

Ole Markussen er tiltrådt i 360 North, der fortsætter med at investere i virksomhedens ejendomsportefølje, herunder renovering, vedligeholdelse og energiforbedringer, med henblik på at øge boligudbuddet og dermed bidrage til at afhjælpe boligmanglen i København. 360 North er etableret med langsigtet ejerskab af virksomhedens ejendomme for øje.

CEO i 360 North, Lars Pærregaard:
“Jeg er glad for at byde Ole Markussen velkommen i 360 North, hvor vi konstant arbejder med at styrke virksomhedens drift. Mine kollegaer og jeg arbejder for at skabe en virksomhed, der vil eje vores ejendomme i årtier og samtidig levere den bedst tænkelige service og kvalitet for beboerne, mens vi fortsætter med at investere og skabe jobs i København i de næste mange år.”

 

Yderligere oplysninger:
Jean Ahlefeldt-Laurvig
Head of ESG & Public Affairs
Mobil: 51 88 89 65
Mail: jah@kereby.dk