ESG rapport
for 2023

Det er med stor glæde, at vi deler vores ESG rapport for 2023, som dokumenterer vores vedvarende engagement i bæredygtighed og ansvarlig virksomhedspraksis.

I løbet af det seneste år har vi fortsat vores indsats for at minimere vores miljømæssige aftryk, styrke vores sociale impact og sikre en effektiv governance-struktur. Vores ESG-rapport afspejler vores resultater, udfordringer og vigtigste initiativer, der bidrager til vores mål om at skabe positiv forandring i vores samfund og for vores interessenter.

 

Nogle af vores fremskridt for 2023

 

Klima:

Vi har reduceret vores operationelle CO2-udledning med 12.5% og vedligeholdt vores 2022 energireduktion i forhold til baseline på over 6%.

 

Socialt ansvar:

Vi har en stigende lejertilfredshed og har overgået vores 2025 målsætninger med NPS på +13 for alle lejere og NPS på +65 for ny indflyttede lejere.

 

Ansvarlig governance:

Vi har opnået GRESB score 80/100 (3/5 GRESB-stjerner) for vores evne til at rapportere og dokumentere fremskridt på vores miljømæssige aftryk, sociale aspekter, og ansvarsfuld ledelse. Samtidig har vi forstærket vores compliance-processer og risikostyringssystemer for at sikre gennemsigtighed, ansvarlighed og integritet i vores forretningspraksis.

 

Vores stakeholders:

Vi er taknemmelige for vores interessenters vedvarende støtte og engagement i vores bæredygtighedsrejse. Deres feedback og samarbejde er afgørende for vores fortsatte forbedring og succes.

 

Se rapporten i sin helhed her.