Et langsigtet løfte til vores lejere

Kereby tenants portrait
Kereby home illustration

Hos Kereby anerkender vi, at vi som udlejer har en forpligtelse til at agere respektfuldt, ansvarligt og professionelt over for vores kunder. Derfor har vi følgende grundlæggende principper for vores samarbejde med vores kunder og for vores ageren på det københavnske lejeboligmarked:

  • Forbedret service over for vores kunder
  • Bæredygtige ejendomsinvesteringer
  • Positiv indvirkning på lokalsamfundet

Læs mere

Velkommen hjem

Vi håber, at du bliver glad for dine nye omgivelser og for Kereby som din nye udlejer. Vi vil gøre alt for, at din lejlighed og ejendommens fællesarealer lever op til dine forventninger.

Læs vores velkomstfolder

Grønne råd og anbefalinger

Vi har i denne folder samlet en række grønne anbefalinger og råd til hvordan I, hver især i jeres Kereby-lejemål, kan opnå besparelser på jeres varme- og elregninger, men også hjælpe miljøet og klimaet.

Læs vores grønne råd

Åben og transparent kommunikation

Vi værdsætter engagement og vi søger aktivt feedback fra vores kunder.

Meningsfulde investeringer

Vi investerer i at forbedre og vedligeholde vores ejendomme. Vi ønsker, at vores kunder bliver boende i vores ejendomme så længe, de har lyst.

Høj kvalitet i ledelsen af ejendomme

Vi forventer intet mindre end professionalisme fra vores ejendomsadministratorer.

Respekt for vores kunder

Vi fokuserer på at agere respektfuldt, ansvarligt og professionelt over for vores kunder.

 

Indvirkning på samfundet og fokus på bæredygtighed

Vi ønsker at have en positiv indflydelse på lokalsamfundet og støtte lokal vækst. Alene på vores kontor i København beskæftiger vi omkring 100 mennesker, og derudover skaber vi beskæftigelse for flere hundrede medarbejdere hos de entreprenører, der arbejder på vores ejendomme. Vi ønsker at agere på bæredygtig vis.

 

Du kan læse mere om vores principper her.

 

 

Relevant information til lejer

For at du som lejer er klædt ordentlig på inden du finder en lejebolig hos os, har vi samlet et univers med et hav af relevante artikler til dig.

 

Under Nyheder finder du svar på spørgsmål som bl.a.:

 

Kereby tenants illustration

Vores medarbejdere

Kerebys mere end 100 medarbejdere er afgørende for, at vi kan gennemføre vores forandringer og herunder sikre, at kundeservice bliver kernen i vores forretning. Vi ved, at gode rammer giver glade kunder og et stærkere samfund.

Kontakt os

Kontakt servicecenteret, hvis du har brug for hjælp med at udbedre fejl eller mangler i din bolig. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på tlf: 39456200

Kereby home illustration

“Vi vil gøre København til den bedste by at bo i.”