Julen nærmer sig og det giver anledning til refleksion

I 2023 har vi udforsket nye ideer, opnået større kundetilfredshed og skabt nye ansvarlige partnerskaber. Vi er stolte over, at vores ejendomme er hjem for mere end 2.300 lejere og danner ramme for +500 virksomheder – et ansvar vi tager alvorligt.

 

København, den 22. december 2023

 

Vi vil gerne dele nogle highlights, som vi er stolte af, fra året, der næsten er gået…

 

Stigende lejertilfredshed
Vi lytter og handler på konstruktiv feedback fra vores lejere, hvilket har forbedret vores service og vores evne til hurtigere at imødekomme specifikke anmodninger. Vores Servicecenter løser løbende forespørgsler og assisterer lejere med stort som småt. Siden 2020 har vores lejertilfredshed (NPS) oplevet en markant stigning på 50 point – et mål vi ellers havde sat for 2025.

 

Selvom vores tiltag reflekteres i stigende lejertilfredshed, så stræber vi hele tiden efter at forbedre vores service og sætte nye mål. Tilfredshedsundersøgelser og løbende dialog er blevet en instrumental del af vores arbejdsmetode, for at sikre en målrettet indsats. Vi glæder os til at fortælle mere om nye tiltag i vores 2023 ESG-rapport.

 

Medarbejdertilfredshed er vores top prioritet
Vores resultater og innovative initiativer skyldes primært vores kompetente medarbejdere. Deres trivsel er vores højeste prioritet, og derfor har vi implementeret årlige trivselsundersøgelser og inklusionsworkshops. Disse hjælper os med løbende at forbedre vores arbejdsmiljø.

 

For at styrke sammenholdet arrangerede vores personaleforening en række aktiviteter i løbet af året, herunder curling, fisketur, oktoberfest, DHL-løb, julefrokost og fredagsbarer. Vi ser frem til endnu flere mindeværdige øjeblikke – også med alle de nye medarbejdere, der tiltrådte i 2023.

 

Som arbejdsplads ønsker vi at støtte op om initiativer, der gavner vores medarbejdere. I 2023 opnåede vi certificering som cykelvenlig arbejdsplads. Dette skyldes vores opfyldelse af Cyklistforbundets standarder for cykelparkering, medarbejderfaciliteter, værksted og cykelservice samt vores kommunikationsindsats.

 

ESG – en integreret del af vores daglige arbejde
I 2023 offentliggjorde vi, for andet år i træk, vores årlige ESG-rapport. Her introducerede vi for første gang officielle mål for 2025 og 2030. Et af målene var opgradering af energimærker for 90% af vores ejendomsareal i porteføljen – en milepæl, vi allerede har opnået inden årets afslutning.

 

I Kereby prioriterer vi ESG højt og mener, at udveksling af erfaringer med vores branchekolleger er afgørende for at identificere både udfordringer og best practice. Derfor har vores Head of ESG deltaget i adskillige konferencer, workshops, ESG-netværk, og bl.a. Ejendom Danmarks ESG-stafet.

 

For os, er gennemsigtighed og kvalitetsrapportering essentiel for bedømmelsen af vores bæredygtighedsindsatser. At kende sine data, mener vi er forudsætningen for at sikre fremgang på tværs af E, S og G. Derfor har vi i de seneste 2 år rapporteret til GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark), som vurderer bæredygtigheden for virksomheder i ejendomsbranchen. I 2023 har vi opnået 3 ud af 5 GRESB-stjerner for vores evne til at rapportere om Kereby’s miljømæssige aftryk, sociale forhold og vores ledelsespraksis – og det er vi stolte af.

 

Denne form for rapportering har givet os et mere nuanceret indblik i vores virksomhed. Samtidig har vi nu et databaseret grundlag for at kunne rette vores indsatser mod værdiskabende områder, og ikke mindst har det givet os et godt afsæt til, når vi fremover udelukkende vil fokusere på CSRD-rapportering.

 

Samarbejder der gør en forskel
I 2023, har vi bla. indgået et spændende samarbejde med Recirk, der reparer vores hårde hvidevarer med fokus på at genbruge eksempelvis køle-fryseskabe, tørretumbler, komfur eller vaskemaskiner i vores lejemål.

 

Ved at reparere, genbruge og genanvende flere produkter sparer vi miljøet for den mængde CO2, der ellers ville blive udledt ved ny produktion. Indtil nu er 20% blevet repareret og genbrugt i vores lejemål, resten af produkterne er sendt til recycling.Denne indsats har resulteret i en CO2-besparelse på 4.014 kg.

 

Vi glæder os til et spændende 2024.

 

De bedste ønsker om en varm og fredelig jul.
Kereby