Vanløse

vanløse

På kanten af Frederiksberg ligger Vanløse. Trods sin tætte placering på centrum af København, vil du i Vanløse kunne mærke stemningen af en klassisk forstad med sine parcelhuskvarterer og lejlighedskomplekser.

I Vanløse finder du mange parker, naturområder såvel som shoppingmuligheder. Der er også gode transportmuligheder med bus, tog og metrolinjerne M1 og M2, så du hurtigt kan komme ind til andre dele af København såsom Indre by og Amager.

Læs om de mange attraktive fordele ved at bo i Vanløse.

Hvad er Vanløse kendt for?

I Vanløse finder du en god blanding af både villakvarterer og lejlighedskomplekser. Typisk vil boligerne i Vanløse også være billigere end eksempelvis i Indre København, hvilket gør området populært blandt både unge, familier og ældre. Du kan dog hurtigt komme ind til Københavns centrum via offentlig transport såsom bus, tog og metro. 

Vanløse er en skøn bydel med grønne områder såsom Grøndalsparken og Damhussøen, hvor der er mulighed for at gå lange hyggelige ture. Der er også gode shoppingmuligheder blandt andet i indkøbscenteret Kronen Vanløse, hvor du finder mange forskellige forretninger og caféer.

Boliger i hele København

Hos Kereby elsker vi København, og det er derfor, at du finder de fleste af vores lejligheder der. København består af mange fantastiske kvarterer, som alle har noget forskelligt at byde på. Du kan lære mere om Københavns kvarterer her.

Vi hører gerne fra dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om denne ejendom. Vi står altid klar til at hjælpe.